Bezorging

Ons orderproces start met de bestelling van je product. We blijven je informeren over de status van jouw order. De bezorgtijd is ongeveer twee werkdagen en dit geldt voor alle producten in onze webshop. Wij bezorgen alleen in Nederland. De verzending is geheel gratis!

Hoe retourneer ik een product?

Deze retourvoorwaarden zijn alleen van toepassing op items die in de webshop zijn aangekocht. Breng je item naar een PostNL-punt. Plak de retoursticker van PostNL op de verzenddoos bovenop je eigen adres.Of plak een sticker met het volgende adres op de doos en breng het dan naar het PostNL-punt:

Graziozo BV
Drogesestraat 15
5435 XT Sint Agatha

Iedere retourzending wordt binnen vijf werkdagen verwerkt. Na verwerking ontvang je een e-mail met een bevestiging. Het totaalbedrag inclusief verzendkosten wordt dan zo snel mogelijk teruggeboekt, altijd binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van de (onbeschadigde en ongebruikte) geretourneerde producten.

Graziozo heeft het recht om een aanvullende vergoeding te eisen in het geval van schade aan geretourneerde artikelen of onbetaalde verzendkosten.

Graziozo heeft daarnaast het recht om de waarde van het artikel te verlagen indien er onnodige schade aan het artikel is toegebracht.

Contact opnemen

Wil je meer informatie over onze zadels of wil je graag een afspraak maken om een zadel te passen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.