Dit is wat anderen over ons zeggen
“Het perfecte plaatje”

"Sinds een jaartje of 2 ben ik volledig overgestapt op Graziozo. Het perfecte zadel voor ruiter en paard. Sinds dat wij overgestapt zijn vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats.

In de trainingen en wedstrijden merk ik een groot verschil, vooral het in contact staan met je paard.

Dankzij Graziozo gaan wij met grote sprongen vooruit.

Kortom de beste! Wij willen niet meer anders. Lieve José, bedankt voor je hulp en de fijne service!"

Cyril Voskamp

“Mijn ervaring met een Graziozo zadel is top!”

"Mijn ervaring met een Graziozo zadel is top!

Goede kwaliteit en waar het zich voornamelijk in onderscheidt is dat het behalve op het paard aangepast wordt

(boom is aanpasbaar in de pers, de boomtak die naar achter wijst zodat het paard veel meer schouder vrijheid geeft, en de druk verdelende panels)

onderscheidt Graziozo zich ook erin dat het zadel helemaal naar de anatomie van de ruiter wordt gevormd."

Dimphy van Oss

“Anatomisch heel goed”

"Kortgeleden een Graziozo zadel gekocht. Wauw, wat een comfortabel zadel voor zowel paard als ruiter!

Nauwkeurig op maat gemaakt, anatomisch heel goed voor de bewegingsvrijheid van het paard. Mijn paarden lopen meteen beter met dit zadel. mooi model en leuk dat de achter inzet op de lepel wisselbaar is, zo lijkt het steeds een ander zadel.

Echt vakkundig aangemeten en bij levering passend gemaakt waar nodig. Op naar een mooie opleiding van mijn paarden."

Leonie Nijskens

“Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen een verschil maken”

"Met de expertise van José kan het zadel passend gemaakt worden voor ruiter en paard, dat is voor mij van groot belang (Ik heb zelf een blijvend rug/nek letsel door een zwaar ongeval) zodat ik optimaal kan zitten en ook mijn paarden zich goed voelen en kunnen presteren."

Saskia Meijer

“Sinds jouw laatste bezoek gaat het steeds beter. ”

"Ik zit er steeds lekkerder in, heb geen pijnklachten meer en ik krijg alleen maar positieve reacties dat ik beter zit in dit zadel. Ik heb nu 1x met dit zadel gestart en ik had voor het eerst sinds jaren een 7,5 voor houding en zit, dankzij jouw zadel!"

Mara Gerritsen

“De eerste pas was direct raak”

Jolanda Verton met haar goedgekeurde New Forest hengst Heihoeves’s Florencio;

“Meteen met zijn nieuwe zadel knarste hij niet meer en liep gelijk fijn onder het zadel door met direct een veer in de rug.

Dit had ik lang niet gevoeld, de eerste pas was direct raak.”

Jolande Verton

“Ik was direct super enthiousiast”

"Vanaf het lezen of de Graziozo zadels tot en met dat ik voor het eerst in dit zadel zat was ik direct super enthousiast.

In de Graziozo zadels zit je geheel onafhankelijk dat wat ik heel belangrijk vind bij een zadel.

Ik had het gevoel dat ik veel makkelijker mee kon in de beweging van mijn paard en ik hem nog beter kon aanvoelen. 😊😊😊 en ik kan niet wachten tot ik er weer mee mag gaan rijden haha"

Jamy Ummels

“Ik zit als een huis in het zadel”

"Ik heb onlangs mijn aangemeten Graziozo zadel mogen ontvangen en ben zo positief verrast! Ik zit als een huis in het zadel!

Ook merkte ik op dat ons paardje vrijwel meteen ontspant! Dat duurde bij ons oude zadel ontzettend lang… ook heb ik geen probleem meer met aanspringen in galop en merk ik dat ik zelf zoveel fijner kan zitten in de galop!

Dit belooft alleen maar goeds voor de toekomst als ik dit nu al bereikt heb op zo een korte tijd.

Graziozo is wel een uitgave maar ik vind het nu echt zijn geld waard. Er wordt echt de tijd voor je genomen en met je meegedacht. Ook word je echt door de eigenaresse zelf geholpen met veel kennis en ervaring.

Ook nadien kan je met al je eventuele vragen terecht! Verder zijn het natuurlijk prachtige zadels van mooie kwaliteit die je ook nog eens leuk kan personaliseren. Ik ben er echt zeer tevreden over!"

Chantal

“Ik kon er zo mee wegrijden”

"Ik had zaterdag de passessie, en heb een Domenico besteld!
Ik kon er zo mee wegrijden, geen ongemak/pijn in de heupen in het begin, ik zat mooi rechtop!

Mijn paard liep er ook erg fijn onder. Ik zat nu wel met mijn benen wat verder naar achteren dan ik gewend was, daardoor moesten paard en ik wel even wennen aan het geven van de juiste hulpen.

José heeft me ook rijtechnisch met wat puntjes geholpen, dus we hebben nog flink gezweet ook.  Maar, ik had achteraf nergens last van!

Waar ik normaal na een fanatieke training altijd wel een zere onderrug heb gedurende de rest van de dag.

Dusss ik kan niet wachten  ik heb gekozen voor een zwart zadel, met zwarte naden, en de achterkant 1,5cm lager. Ik mag 2 insertz uitzoeken, eentje weet ik al, de ander nog niet."

Britt

“Heel blij met mijn nieuwe Graziozo zadel!”

"Het zadel is van mooie kwaliteit, met mooi zacht leer, het heeft zachte kussens, heeft een mooie pasvorm én het zit echt fantastisch!! Mijn paard lijkt er ook echt blij mee."

Erik-Jan Van Der Eijk

“Een top bedrijf, met super fijne en goede service!''

"Waar klantvriendelijkheid en service nog hoog in het vaandel staat (zowel voor, als achter de schermen). José neemt de tijd die nodig is (en met veel geduld).

Een mooi product, die met veel passie ontworpen is. Super fijn zadel, die zoveel mogelijk aangepast kan worden op jou en je paard/pony.

Mijn houding/zit is al veel verbeterd door middel van diverse aanpassingen. Zonder enige belemmering van paard/ruiter.

Super blij met mijn nieuwe zadel! Nogmaals super bedankt voor alles!''

Sandra

“Ik ben echt super enthousiast over mijn Graziozo zadel''

"Ik ben echt super enthousiast over mijn Graziozo zadel! Ik merk dat mijn paard veel meer schoudervrijheid heeft, waardoor ze lekker vrij kan bewegen. Ook zelf zit ik er heerlijk in. Het zadel is echt super zacht.

Daarnaast ben ik enorm blij dat ik een zadel heb met korte kussens, zonder direct uit te komen op een zadel met hele korte zweetbladen en een krappe kamer.

Ik merk dat ik nog beter en makkelijker met mijn zit kan inwerken. Voor mij is dat echt het allerbelangrijkste: inwerken met je zit en niet met je handen.

Denise Mateijsen

Contact opnemen

Wil je meer informatie over onze zadels of wil je graag een afspraak maken om een zadel te passen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.